- Újdonságok
- Akciós termékek
- Csokik
- Cukorkák
- Kekszek
- Marcipánok

Mert szeretünk a csokiról írni
A kekszek hétköznapjaink megédesítői. Apró figyelmességek, ropogós falatkák, amik derűsebbé teszik napjainkat.
A marcipán egy magas élvezeti értékű kedvelt csemege, ám mégis egyike azoknak az édességeknek, amelyek megosztják az emberek véleményét. Sokan szeretik, sokan nem. Akik szívesen fogyasztják, azok sokféle marcipán közül választhatnak. A többség biztos nem tudja, hogy a marcipán honnan is ered valójában. Cikkünkben most erre derítünk fényt.
Amellett, hogy a csokoládé sajnos hizlal, gyakran lehet hallani azt is, hogy számos pozitív hatása van a szervezetünkre. Kicsit úgy hangzik ez, mint egyfajta mentegetőzés, hogy miért is eszünk csokoládét. Pedig nem az, a csoki valóban sok szempontból segíti a szervezet optimális működését, bár természetesen nem mindegy, milyen csokoládéról beszélünk.
Ha George Clooney hű marad a szerepéhez (márpedig hű is maradt), akkor a kávéjához kis csokoládészeletet, vagy kekszet eszik.
Úgy gondolod, hogy a csokoládékról már nem lehet újat mondani? Pedig mindig vannak érdekes dolgok, amit még nem tudsz a kedvenc édességedről. Cikkünk bemutat 10 érdekes tényt a csokiról, amit még nem tudtál.
Cikkünkben bemutatjuk a japán tradicionális Valentin napi ajándékozási szokásokat.
Ki szereti a konyakmeggyet? Vagy netán a likőrrel töltött csokoládét? Mi nagyon szeretjük a finom krémes állagú csokoládét enyhe alkoholos és gyümölcsös ízesítéssel. Cikkünkben bemutatjuk az alkoholos csokoládékat és ismert márkákat, valamint a csokoládéwebshop ajánlatát.
Kinek melyik apró csoki a kedvence? A bon-bon? Esetleg a trüffel, vagy talán a praliné? Netán mindegyik? Na de mi a különbség? Cikkünk bemutatja az apró kis boldogság forrásokat és nem feledkezünk meg az ígért receptekről sem.
Folytatjuk a csokoládé fajták bemutatását. Befejező cikkünkben bemutatjuk a bevonó csokit, valamint a Gianduja csokit.
„A kerek csokoládé, a szögletes csokoládé, a hosszú csokoládé, a rövid csokoládé, a gömbölyű csokoládé, a lapos csokoládé, a tömör csokoládé, a lyukas csokoládé, a csomagolt csokoládé, a meztelen csokoládé, az egész csokoládé, a megkezdett csokoládé, az édes csokoládé, a keserű csokoládé, a csöves csokoládé, a mogyorós csokoládé, a tejcsokoládé, a likőrös csokoládé, a tavalyi csokoládé, az idei csokoládé…”
Sokan azt mondják, hogy a csokoládé csak egy olyan jó dolog, ami árt a szervezetnek. A nagyon fanatikus hölgyek, akik egész életüket az egészséges étkezés „tudományára” adta magukat, ők már tudják, hogy a megfelelő kakaótartalmú étcsokoládé nagyon jót tesz az ember szervezetének.
Folytatjuk a csokoládé történetét. Cikkünk bemutatja a csokoládé hosszú útját az újkori európától egészen a mai napig.
Az emberiség egyik legfinomabb csemegéje a csokoládé, mely kakaóbabból készül. Cikkünk első részében bemutatjuk a csokoládé eredetét.
Aminek van köze a csokihoz az, itt fellelhető.